Onze naam zegt het al! Bij ons draait het om online connections. Wij zijn een internetbureau met een specialisatie in online marketing en strategie. Wij werken in Zwolle vanuit ons kantoor in het prachtige Hopmanshuis. Wij helpen kleine tot middelgrote bedrijven op online gebied door hun publiek beter te bereiken en de conversies te verhogen!   

Onze werkwijze

Samen met jou stellen we doelen op om de positie en waarde van je website te verhogen. Vervolgens maken we op basis van je wensen een strategie voor de zoekmachine- en content optimalisatie van jouw website. Met kwalitatief hoogstaande blogs verhogen wij de autoriteit van een website waardoor deze stijgt in de zoekresultaten.

Bij het ontwikkelen van onze websites hebben we een groot netwerk online marketing specialisten betrokken. Specialisten die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en verbetering van onze websites. Dankzij dit netwerk aan online specialisten kunnen wij je 'full service'​ ondersteunen bij specifieke online marketingvraagstukken.

Profiteer van onze kennis en expertise en vraag vrijblijvend om advies! De koffie staat klaar!