Onze naam zegt het al! Bij ons draait het om online connections door middel van tekst en andere content. Al onze teksten zijn SEO-proof en afgestemd op de laatste ontwikkelingen binnen de Online Marketing.

Het team

René Arbeider

“Ik ben altijd bezig met innoveren. In 2004 resulteerde dit in het opzetten van de website Energievergelijker.nl. Al snel volgden er andere websites zoals Verlaagjemaandlasten.nl en Highclassfashion.nl. De kennis die ik heb op het gebied van online marketing en strategie, heb ik ontwikkeld met de optimalisatie van mijn eigen websites en diverse opleidingen bij How and Knower en Frankwatching. De online marketing diensten bied ik aan via Internet Connections B.V., zodat de websites van mijn klanten ook hoog scoren in de zoekresultaten."

Nienke Lindeboom

“Met een liefde voor schrijven en lezen ben ik in de online marketing terecht gekomen. Als afgestudeerd journalist en online marketeer kan ik het analytische met het tekstuele combineren, wat goed uitkomt in mijn functie als SEO-marketeer. Het mooiste aan dit vak vind ik de afwisselende opdrachten waardoor je steeds compleet andere teksten schrijft! Zo komt je schrijfstijl verder tot ontwikkeling en een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven past wel bij mijn nieuwsgierige aard!” Laura Louise de Bruijn

“Creatief, sociaal en nieuwsgierig. Zo zou ik mezelf omschrijven als journalist, copywriter en social media-marketeer. Dat zorgt er niet alleen voor dat ik voor veel verschillende bedrijven kan schrijven, ik wil ook altijd de Tone of Voice van het bedrijf begrijpen én op papier krijgen. Beeldmateriaal dat aansluit bij wat je wilt vertellen, vind ik ook erg belangrijk. Daarom noem ik mezelf ook weleens eens een Canva-kunstenares. Ook drink ik graag goede cappuccino’s buiten de deur en ben ik een hobby-yogini."