Onze naam zegt het al! Bij ons draait het om online connections door middel van tekst en andere content. Al onze teksten zijn SEO-proof en afgestemd op de laatste ontwikkelingen binnen de Online Marketing.

Het team

René Arbeider

“Ik ben altijd bezig met innoveren. In 2004 resulteerde dit in het opzetten van de website Energievergelijker.nl. Al snel volgden er andere websites zoals Verlaagjemaandlasten.nl en Kledingvinder.nl. De kennis die ik heb op het gebied van online marketing en strategie, heb ik ontwikkeld met de optimalisatie van mijn eigen websites en diverse opleidingen bij How and Knower en Frankwatching. Sinds 2018 bied ik online marketing diensten aan via Internet Connections B.V., zodat de websites van mijn klanten ook hoog scoren in de zoekresultaten."


Nienke Lindeboom

“Met een liefde voor schrijven en lezen ben ik in de online marketing terecht gekomen. Als afgestudeerd journalist en online marketeer kan ik het analytische met het tekstuele combineren, wat goed uitkomt in mijn functie als SEO-marketeer. 
Het mooiste aan dit vak vind ik de afwisselende opdrachten waardoor je steeds compleet andere teksten schrijft! Zo komt je schrijfstijl verder tot ontwikkeling en een kijkje in de keuken bij verschillende bedrijven past wel bij mijn nieuwsgierige aard!” 
Jamie van der Ziel

“Als Online Marketeer creëer ik hoogwaardige online content en op basis van data optimaliseer ik websites voor bezoekers en zoekmachines. Als afgestudeerd communicatiewetenschapper ben ik analytisch van aard en heb ik creatieve uitspattingen. Motorrijder en boekenverslinder met een ijzeren discipline en absolute toewijding voor mijn favoriete sport Crossfit.”