Internet Connections betekend letterlijk: verbinding met internet, hosting dus.
laat dit nu net het enige zijn waar wij ons niet mee bezig houden.

Wij hebben het begrip iets breder getrokken en gedefinieerd als: verbindingen doormiddel van internet.

Internet Connections is een internetbureau dat zich specialiseert in online marketing en -strategie en biedt daarbij diverse online diensten aan. Internet Connections is al jarenlang actief in de online marketing branche, daarnaast zijn we in 2016 begonnen met het delen van onze kennis. Kennis die we hebben opgedaan met het jarenlang beheren en optimaliseren van eigen websites, waaronder het succesvolle Energievergelijker.nl. Websites die sinds de start onafgebroken zijn doorontwikkeld, geoptimaliseerd en talloze keren getest op user experience (UX) en conversieoptimalisatie. 

Internet Connections staat voor een vooruitstrevende werkwijze. Google voert aanpassingen in haar zoekalgoritme eerst op grote schaal door in Amerika, alvorens deze in Nederland worden uitgerold. Door de aanpassingen in het zoekalgoritme van Google in Amerika nauwgezet te volgen, zijn we de ontwikkelingen in Nederland altijd net één stap voor. Onze marketeers volgen de trends en ontwikkelingen van toonaangevende bedrijven op het gebied van online marketing in Amerika zorgvuldig en trekken lering uit de ervaringen van deze online marketing specialisten.

Bij het ontwikkelen van onze websites hebben we een groot netwerk online marketing specialisten betrokken. Specialisten die stuk voor stuk hebben bijgedragen aan de ontwikkeling en verbetering van onze websites. Dankzij dit netwerk aan online specialisten kunnen we je 'full service' ondersteunen bij specifieke online marketingvraagstukken. Wij zetten een duidelijke strategie uit en en zetten vervolgens de juiste middelen in om de kracht van je bedrijf te vertalen naar een sterke website.

Maak gebruik van onze kennis en expertise en vraag vrijblijvend om advies! De koffie staat klaar.